Плодова салата в диня
11 Юли 2014
20136
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 диня
200 гр. малини
200 гр. ягоди
200 гр. къпини
100 гр. боровинки
ванилова захар
70 гр. пудра захар
лимонов сок или ром
сметана или шоколад за украса
Нарежете динята на половина и нарежете ръбовете зигзагообразно. Извадете средата с остър нож и почистете семената. След това вътре поставете плодовете, добавете ванилова захар, пудра захар и малко лимонов сок или ром. Сложете в хладилник и оставете да се
охлади добре. Преди поднасяне добавете сметана и поръсете с настърган шоколад (или украсете по ваш вкус).
Може да импровизирате с видовете плодове - според вкуса и сезона.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари