Повити кренвиршки
18 Юли 2014
50079
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се намачкват (но не като за пюре, трябва да се усещат малки парченца). Добавят се подправките, маргаринът, яйцето и брашното и се замесва тесто. Тази смес се разделя на 20 топченца, които се разплескват върху дланта на ръката и в средата им се слага по едно малко парче кренвирш, след което отново се овалват на топчета около кренвирша. Овалват се в галета и се пържат в горещо олио до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари