Погача Слонско ухо
19 Октомври 2014
11505
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. От всички съставки с постепенно добавяне на хладка вода замесете средно меко тесто.
2. Оформете на топки, които с точилка оформете на на кръг.
3. В кръгла тава подредете всички кръгове около краищата на тавата. В средата навийте останалото тесто във вид на охлюв.
4. Оставете погачата петнадесет минути да втаса, докато се загрява фурната на 200 градуса. Преди печене я намажете с жълтък, малко олио и наръсете със сусам.
Печете, докато погачата стане приятно златиста на цвят. Добър апетит !!!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари