Подлучени зелени чушки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Подлучени зелени чушки
Подлучени зелени чушки
admin
Добавена от: admin
39788
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Нарежете камбите на четвъртинки по дължина, а ако ползвате друг тип чушки (например Сиврия) - може да ги оставите цели. Сложете ги в загрятата посолена мазнина и пържете под капак десетина минути. Свалете капака и продължете пърженето, докато се изпари водата. Изсипете чушките в тенджера от йенско стъкло. Счукания със сол чесън разредете с оцет на вкус, прибавете ситно нарязани магданоз и копър и залейте камбите. Захлупете тенджерата. Поднесете ги след 30 мин или като изстинат напълно.
Вместо с оцет, чесънът може да се смеси с настъргани домати. Вместо с оцет и чесън камбите може да се залеят с доматен сос. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft