Полезна супа с целина

9 Октомври 2013
15563
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се обелват и нарязват. Сваряват се в леко в подсолена вода и се пасират. Добавят се нарязаните на кубчета моркови и зеления боб. Супата се подправя със зехтина, черен пипер и сол на вкус. Добавя се целината, нарязана на пръчици, щом морковите омекнат, и се вари още 3-5 мин. Готовата супа се пасира или се оставя с цели парченца зеленчуци - по желание.
Хлябът се нарязва на кубчета, които се запържват в овкусения с подправки зехтин.
Готовата супа се поднася топла или изстудена, гарнирана с кротоните и пресен стрък от целина.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари