Попска яхния
8 Февруари 2012
46887
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г бъбреци
2-3 глави лук
2 моркова
2-3 домата
6-7 скилидки чесън
около 100 г дребни лукчета
1 ч.ч. вино
1 к.ч. олио
1 ч.л. червен пипер
няколко зърна черен пипер
дафинов лист
Задушете измитите и посолени бъбреци в мазнината и малко вода. След като се позипържат, ги извадете.
Задушете дребно нарязания лук, моркови и брашното в същата мазнина. Добавете доматите, нарязани на ситно, червения пипер и залейте с виното и 1 ч.ч. топла вода. Сложете бъбреците в получения сос и прибавете чесъна, лукчетата, черния пипер и дафиновия лист. Доварете ястието на тих огън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари