Постен ябълков щрудел

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Постен ябълков щрудел
Постен ябълков щрудел
admin
Добавена от: admin
92742
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г фини кори за баница
3/4 ч.ч. олио
100 г захар
1 ч.ч. орехови ядки
500 г ябълки
3 с.л. галета
1 ч.л. канела

Всяка кора се напръсква с олио, сгъва се на две и отново се маже с олио. Върху нея се слага част от плънката, приготвена от обелените и настъргани ябълки, галетата, счуканите орехи, захарта и канелата. Плънката се поставя на 3 см от краищата на кората, които се завиват навътре. След това кората се навива на хлабаво руло. Оформените рула се нареждат в намазана с олио тавичка. Пекат се в умерена фурна до зачервяване. Поднасят се поръсени с пудра захар.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft