Постна разядка с фасул и орехи
22 Декември 2011
19346
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Свареният фасул се смачква и се претрива през цедка, за да се отстранят люспите. Прибавят се почистеният чесън, счукан със сол на вкус и ореховите ядки. Сместа се разбърква добре. Постепенно се налива олиото, като се бърка непрекъснато. След това се добавят фасулената отвара, зелевият сок и сокът от ошава. Полученият пастет се разбърква, изсипва се в подходящ съд и се заглажда. По желание може да се украси с кисели краставички или счукани ядки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари