Постна ябълкова торта
28 Март 2014
30177
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обелете и настържете ябълките. Смесете заедно с бадемите, 1 пакетче грис, 20 супени лъжици брашно, 20 супени лъжици вода, 1 чаена лъжичка сода за хляб.
Готовата смес и поставете в предварително набрашнена тавичка. Оставете да престои един час. След това поставете сместа да се пече на 200 С градуса и постепенно намалявайте температурата.
След като се изпече, залейте тортата със сироп, сварен от половин литър вода с половин килограм захар и 1 ванилия.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари