Постна ябълкова торта

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Постна ябълкова торта
Постна ябълкова торта
admin
Добавена от: admin
30177
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 ябълки
20 супени лъжици захар
1 чаша едро нарязани бадеми
1 пакетче грис (от щанда с пудинги и кремове)
20 супени лъжици брашно
20 супени лъжици вода
1 чаена лъжичка сода за хляб
1 ванилия

Обелете и настържете ябълките. Смесете заедно с бадемите, 1 пакетче грис, 20 супени лъжици брашно, 20 супени лъжици вода, 1 чаена лъжичка сода за хляб.

Готовата смес и поставете в предварително набрашнена тавичка. Оставете да престои един час. След това поставете сместа да се пече на 200 С градуса и постепенно намалявайте температурата.

След като се изпече, залейте тортата със сироп, сварен от половин литър вода с половин килограм захар и 1 ванилия.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft