![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Замесва се меко тесто, разделя се на топки, които се оставят върху наръсена с брашно повърхност и покрити с кърпа за 20-30 мин да се отпуснат.
После от всяка топка се разточва кора - възможно най-тънка. Отгоре се маже или наръсва с олио/разтопено масло - общото количество е около 1 чаша. Поставя се от плънката.
За плънката може всички продукти да се смесят, а може да се ръсят върху кората и поотделно.
След това кората се навива на руло и после на охлювче, като външният край се подпъхва под баничката, за да не се развива. Баничките се подреждат в намазнена тавичка (с масло или олио) и отгоре се мажат с мазнина. Пекат се на 180 градуса около 40 минути или докато порозовеят. След изваждането от фурната се напръскват с вода и се покриват, за да омекнат.