Почерпих с тях за рождения ден - всички питаха откъде ги купувам! Е, как да им кажа, че ги правя вкъщи? Най-вкусните Рафаело!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Почерпих с тях за рождения ден - всички питаха откъде ги купувам! Е, как да им кажа, че ги правя вкъщи? Най-вкусните Рафаело!
Почерпих с тях за рождения ден - всички питаха откъде ги купувам! Е, как да им кажа, че ги правя...
1421697
Почерпих с тях за рождения ден - всички питаха откъде ги купувам! Е, как да им кажа, че ги правя вкъщи? Най-вкусните Рафаело!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

На това деликатно кремообразно лакомство никой не може да устои!  Домашните бонбони Рафаело  са не по-лоши от купешките, дори ги надминават по вкус! Единственият им недостатък е, че не са устойчиви на топлина и затова трябва да се съхраняват на хладно място. Опитайте, ще останете очаровани!

Продукти:

200 гр.

карамелизирано кондензирано мляко ( сгущенка - от руските магазини)

200 гр. масло

200 гр. кокос

1 чаша бадеми

Приготвяне:

  1. Разбийте с вилица размекнатото масло.
  2. Смесете го с кондензираното мляко, разбъркайте вътре половината от кокоса и ванилията.
  3. Омесете сместа. Тя трябва да е мека и гладка.
  4. Сложете в хладилник за 24 часа. Когато я извадите, може да започнете да оформяте бонбоните.
  5. Вземете от сместа с чаена лъжичка, след това внимателно оформете топче. Във всяко поставете по един обелен бадем.
  6. Оваляйте готовите бонбони в останалия кокос. Сложете ги в хладилника да стегнат хубаво.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft