Правя ги за втори път, първия не останаха за снимка! От гостите получих овации, а това стана и любима рецепта на мъжа ми и деца!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Правя ги за втори път, първия не останаха за снимка! От гостите получих овации, а това стана и любима рецепта на мъжа ми и деца!
Правя ги за втори път, първия не останаха за снимка! От гостите получих овации, а това стана и...
10884
Правя ги за втори път, първия не останаха за снимка! От гостите получих овации, а това стана и любима рецепта на мъжа ми и деца!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

400 грама бутер тесто
половин връзка нарязан босилек
5-6 нарязани ситно домати
150 грама настъргана моцарела
1 чаена чаша зехтин
една връзка пресен магданоз
сол, сок от лимон на вкус

Начин на приготвяне:

Разстелете тестото и изрежете кръгли форми. В купа сложете доматите, босилека и моцарелата.

Разбъркайте и разпределете в средата на всяка форма. Сгънете на две и запечатайте краищата.
Подредете баничките върху намазана със зехтин тава или покрийте съда с лист пергамент. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто.
Пред това време сложете магданоза в блендер, налейте зехтина и разбийте до еднородност. Овкусете със сол и сок от лимон, разбъркайте и поднесете готовите банички, гарнирани с полученото песто.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft