Правя ги за втори път, първия не останаха за снимка! От гостите получих овации, а това стана и...
31 Юли 2017
10894
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
400 грама бутер тесто
половин връзка нарязан босилек
5-6 нарязани ситно домати
150 грама настъргана моцарела
1 чаена чаша зехтин
една връзка пресен магданоз
сол, сок от лимон на вкус
Разстелете тестото и изрежете кръгли форми. В купа сложете доматите, босилека и моцарелата.
Разбъркайте и разпределете в средата на всяка форма. Сгънете на две и запечатайте краищата.
Подредете баничките върху намазана със зехтин тава или покрийте съда с лист пергамент. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто.
Пред това време сложете магданоза в блендер, налейте зехтина и разбийте до еднородност. Овкусете със сол и сок от лимон, разбъркайте и поднесете готовите банички, гарнирани с полученото песто.
Подредете баничките върху намазана със зехтин тава или покрийте съда с лист пергамент. Загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто.
Пред това време сложете магданоза в блендер, налейте зехтина и разбийте до еднородност. Овкусете със сол и сок от лимон, разбъркайте и поднесете готовите банички, гарнирани с полученото песто.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари