Правя първо плитките и ги запечатвам на тигана, а после мятам във фурната-Вкусът става божествен...
12 Януари 2025
1918
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Бонфилето е крехко месо и ако се приготви по подходящия начин, ще стане сочно и крехко-Две характеристики, които гарантират отличен вкус, който остава в съзнанието и ви кара да приготвите отново това ястие. Сега вижте рецептата, която си заслужава:
Рецепта:
Свинско филе 1 бр
- Сол
- Смлян черен пипер
- Растително масло за пържене
- 1 супена лъжица масло
- Чесън
- 3 стръка розмарин
Кетчуп
За салатата:
- 1 патладжан
- Сол
- 2 супени лъжици царевично нишесте
- Растително масло за пържене
- 2 домата връзка магданоз
- 2 супени лъжици сладко-кисел сос
- Бръндза парчета
Вижте видеото за цялата рецепта заедно с гарнитурата, която не е задължително да е тази, а можете по желание да съчетаете ястието с такава, каквато желаете.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари