Правя първо плитките и ги запечатвам на тигана, а после мятам във фурната-Вкусът става божествен и гали сетивата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Правя първо плитките и ги запечатвам на тигана, а после мятам във фурната-Вкусът става божествен и гали сетивата
Правя първо плитките и ги запечатвам на тигана, а после мятам във фурната-Вкусът става божествен...
1918
Правя първо плитките и ги запечатвам на тигана, а после мятам във фурната-Вкусът става божествен и гали сетивата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Бонфилето е крехко месо и ако се приготви по подходящия начин, ще стане сочно и крехко-Две характеристики, които гарантират отличен вкус, който остава в съзнанието и ви кара да приготвите отново това ястие. Сега вижте рецептата, която си заслужава: 

Рецепта:

Свинско филе 1 бр

  • Сол
  • Смлян черен пипер
  • Растително масло за пържене
  • 1 супена лъжица масло
  • Чесън 
  • 3 стръка розмарин

Кетчуп

За салатата:

  • 1 патладжан
  • Сол
  • 2 супени лъжици царевично нишесте
  • Растително масло за пържене
  • 2 домата връзка магданоз
  • 2 супени лъжици сладко-кисел сос
  • Бръндза парчета

Вижте видеото за цялата рецепта заедно с гарнитурата, която не е задължително да е тази, а можете по желание да съчетаете ястието с такава, каквато желаете.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft