Праз на фурна
4 Април 2013
17740
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Празът се почиства и нарязва на по-къси парчета. Подрежда се в тава на дъното, на която се изсипва малко вода. Полива се с олио, поръсва се със сол. Пече се в предварително загрята фурна, докато остане само на мазнина.
Така приготвеният праз може да се използва като гарнитура или върху всяко парче може да се сложи по малко горчица и кетчуп - така става пикантен.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари