Празена супа със сирене
23 Януари 2013
36442
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Празът се нарязва и се вари във вода. След като поомекне се прибавят натрошеното сирене, малко масло и сол на вкус. Брашното се препича леко и се приготвя застройка отнего, млякото и яйцето. Супата се застройва.
По желание може да се пасира или да се поднесе така, поръсена с малко нарязан пресен лук или магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари