Празена чорба със сирене
22 Декември 2011
10227
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Брашното се запържва в маслото до златисто, прибавя се 1,25 л гореща вода. Когато кипне, се добавя празът и солта.
Когато празът омекне, се добавя сиренето, нарязано на малки кубчета.
Чорбата се застройва с разбитите в киселото мляко жълтъци и се поднася с нарязан на ситно магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари