Празена чорба със сирене и кисело мляко
4 Март 2013
38299
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В 2-3 лъжици мазнина пържим до светло 1 глава лук и 1 стрък праз - наситнени. Прибавяме 3 супени лъжици брашно и след като го запържим, разреждаме с 5-6 чаши вода. Оставяме да ври 15 минути. Стриваме с вилица 1 парче сирене и го смесваме с 1 чаша кисело мляко и 1-2 разбити яйца. Разбиваме добре сместа и я изсипваме бавно във врящата супа, като бъркаме непрекъснато.
Оставяме да поври още 5 минути, сваляме от огъня и слагаме 1/2 връзка наситнен магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари