Празова чорба със сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Празова чорба със сирене
Празова чорба със сирене
admin
Добавена от: admin
7187
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

праз лук 300 г (3 стръка)
брашно 20 г (2 супени лъжици)
растително масло 60 мл (6 супени лъжици)
сирене 150 г
яйца 2 бр.
кисело мляко 100 г (1/2 чаена чаша)
магданоз
черен пипер и сол на вкус

Празът се нарязва на парченца и се сварява в подсолена вода. Прибавят се леко препеченото брашно, размито в студена вода, и мазнината. След десетина минути се прибавя сиренето, натрошено на едри парченца. Супата се вари още 5-10 минути, сваля се от огъня и се застройва с яйцата и киселото мляко. Поднася се украсена с розички сварено броколи или препечен бекон. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft