Прасковено сладко с ром
2 Септември 2012
21114
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Прасковите се поръсват със захарта и престояват 12 часа. Слагат се на котлона да кипнат и се свалят. На втория ден пак се слагат да кипнат и се свалят. На третия ден се сварява сладкото до такава гъстота, че капка от него, пусната във вода, да потъва без да се разпръсва. Накрая се прибавя лимонтозуто и ромът. След като изстине, сладкото се насипва в сухи буркани, затварят се с капачки и се стерилизират 5 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари