Как да превърнеш 1 кг пилешки бутчета в домашен салам за цялата седмица! По-вкусно от всичко в магазина:

вход през zajenata.bg
За Жената
Как да превърнеш 1 кг пилешки бутчета в домашен салам за цялата седмица! По-вкусно от всичко в магазина:
46156
Снимков материал: pixabay.com
Как да превърнеш 1 кг пилешки бутчета в домашен салам за цялата седмица! По-вкусно от всичко в магазина:

Много по-вкусно, отколкото в магазина. Освен това е напълно естествено. Можете да си направите домашен пилешки салам в обикновена фурна и ще бъде много по-вкусен от всичко, купено в магазина. Ето лесната рецепта за салам от пилешки бутчета :

Домашен пилешки салам

Съставки:

пилешки бутчета - 1 кг

чесън - 2 скилидки

сол, черен пипер, червен пипер на прах - на вкус

Приготвяне:

Отстранете месото от костите. Нарежете пилето на ситно с остър нож, посолете, добавете черния пипер, добавете чесъна, нарязан на малки кубчета. Разбъркайте.

Сварете бульон от останалите пилешки кости, след което изсипете в месната маса и разбъркайте. Оставете за една нощ в хладилник, покрито с фолио.

Сложете пилешката маса в плик за печене, ако желаете, можете да я поръсите с червен пипер.

салам пилешко

Внимателно увийте рулото в канап и оформете по желание. Прехвърлете рулото във форма за печене.

Печете на 180 градуса за около 60 минути.

домашен пилешки салам

След изпичане оставете да се охлади, преди да разрежете. Този домашен салам е чудесна съставка за сандвичи! Освен това съдържа само естествени съставки.

салам от бутчета

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft