Преди 13 години го диагностицирали с тежка форма на рак и му казали, че няма шанс за него, но той успял да се излекува сам с тази смес

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Преди 13 години го диагностицирали с тежка форма на рак и му казали, че няма шанс за него, но той успял да се излекува сам с тази смес
136901
Преди 13 години го диагностицирали с тежка форма на рак и му казали, че няма шанс за него, но той успял да се излекува сам с тази смес

Преди около 13 години Анти Кресик от Загреб бил диагностициран с тежка форма на рак. Лекарите му съобщили, че няма шанс за лечение.

Тогава му дали 2-3 месеца живот.

Към днешна дата Анти е жив и здрав! Причината за оцеляването му може би се крие зад факта, че той приел тежката новина съвсем спокойно и заявил на всички, че ще победи коварната болест.

Кресик разказва, че е оздравял, благодарение на народната медицина. Той преборил заболяването с помощта на билки и пчелен мед. След като напуснал болницата през месец април, той започнал да се лекува сам. Още същото лято нямало и следа от заболяването. А когато отишъл на преглед, медиците не можали да повярват, че той е жив.

 

Лечение на рак с мед и джинджифил

Неговата рецепта за лечение е следната: 1 килограм пчелен мед + 500 грама борови иглички + 500 грама джинджифил. С тази смес той се е излекувал от тежка форма на рак на белите дробове, пише mall359.com.

 

Босненка също споделя рецепта за лечение, която включва пчелен мед. В социалните мрежи тя обяснява, че е страдала от рак на ендокринните жлези. С тази своя рецепта тя се надява да помогне на повече хора.

За нейната рецепта са нужни: два корена джинджифил и 500 грама мед. Джинджифилът ce cмилa на ситно, смесва се с меда и се разбърква. Болният трябва да приема от сместа по 1 супена лъжица по 3-4 пъти нa дeн.

Единственото условие в случая е, че медът и джинджифилът трябва да са чисти. Най-добре е да закупите мед от човек, който се занимава с пчеларство. А джинджифил можете да си отгледате и сами у дома.

Домашното лекарство трябва да се съхранява в стъклени буркани в хладилник. При приготвянето и при консумирането не бива да се използва метална лъжица. Най-добре е да имате под ръка дървена или пластмасова.

Тази рецепта  се прилага до пълното възстановяване на болния.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft