Преди няколко години Соня Андреева разкри пред читателите на "За Жената" рецептата , по която е приготвила лекарство , което според нея е спасило живота й.
Решихме да го публикуваме отново с бележка, че това е личен опит и всеки трябва да се консултира с лекар преди употреба.
„Тук ще ви разкрия едно много ефективно лекарство, което ми спаси живота и благодарение на него съм все още сред живите, сред моите деца и внуци...
Преди 17 години бях болен от рак на черния дроб, дебелото черво и матката. Наложи се да ми отстранят матката, но за черния дроб и дебелото черво рискът от операция бе прекалено голям“, пише Соня Андреева.
„Обаче лекарят, който ме оперира, ми даде рецепта, която да приготвям сама и да използвам редовно, така че нямах друг избор освен да бъда послушна и активна.
Така си спасих живота от болести и операции, затова го използвам и до днес и смятам, че съм жива само благодарение на това лекарство...
Така че, ако искате да го публикувате, може би това ще спаси живота и на други. Това природно лекарство може да се използва и от здрави хора за подобряване на имунитета".
Снимка: pixabay
Необходими съставки:
- 15 глави чесън,
- 15 лимона,
- 500 г смлени орехи,
- 500 г смлени лешници,
- 500 г сушени смокини,
- 500 г сушени сливи,
- 500 г бели стафиди,
- 500 г червени стафиди,
- 500 г чиста, непръскана пшеница и
- 1 кг домашен мед
Процедура:
Пшеницата се измива с гореща вода 9 пъти и на 10-тия се оставя да кисне една нощ в хладка вода. На следващия ден ще е омекнала и набъбнала, тогава се прецежда и пасира.
Смокините се нарязват на ситно, сливите също, защото трудно се блендират. Изстискайте сока от 10 лимона и смелете 5 лимона заедно с кората (добре е да са органични, в противен случай ги измийте добре със сода). Всички съставки (чесънът е обелен) се пасират и се поставят в голяма купа, след което се разбъркват с дървена лъжица.
Съставките трябва да се комбинират добре. След това на ръката се слага ръкавица (от аптека) и се омесва добре с ръка. Сместа е гъста като тесто и издържа три месеца. Съхранява се в стъклени буркани в хладилник.
Правя го два пъти в годината, давала съм рецептата на много хора и всички са доволни. Има наистина страхотни резултати, отървава от тумори, почиства карцинома.
Много съм доволна, съпругът ми също го яде, въпреки че е добре със здравето.
Това просто предпазва от болести, вируси, така че дори здрави хора могат да го използват, защото е висококачествен и натурален без химикали“, обяснява Соня Андреева.
УПОТРЕБА:
Три пъти на ден по една-две супени лъжици преди закуска, преди обяд и преди вечеря. Дозата за един човек е за три месеца, ям по две лъжици, три пъти на ден.