Препечени макарони с кайма и гъби

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Препечени макарони с кайма и гъби
Препечени макарони с кайма и гъби
admin
Добавена от: admin
31576
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 пакетче макарони

500 гр. мляно месо

400 гр. гъби

1 глава лук

сол, черен пипер, Вегета и малко олио

1 буркан (900 гр) сос за спагети

200 гр настъргано сирене (Моцарела или по избор)

Фурната се загрява на 200 градуса. Макароните се сваряват в подсолена вода, прецеждат се и се заливат със студена вода, за да не се залепят. Докато макароните се варят, се приготвя сосът: в малко олио се запържва ситно нарязаният лук. Добавят се каймата и подправките, и се запържва още 10 минути. Гъбите се нарязват на парчета по желание и се добавят към месото. Задушава се на слаб огън, докато гъбите омекнат. Когато е готово, се добавя сосът за спагети (доматен сос). Сместа се оставя да къкри още малко, докато сосът се посгъсти, след което се добавя в макароните. Всичко се обърква добре и се прехвърля в тавичка, предварително намазана с масло. Добавя се настърганото сирене. Ястието се пече, докато сиренето се разтопи и се получи златисто-кафява коричка.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft