Приятелката ми, която живее в Гърция ми даде рецептата: Уникална гръцка топеница
3 Декември 2017
30600
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
2 червени мариновани чушки
сирене фета
200 грама гръцки йогурт
зехтин и сол на вкус
2 чеснови скилидки, пресовани
сладък червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките на лентички. Освен червени, може да използвате и зелени, за да се получи по-пъстро на вид.
Сложете ги в купичка и към тях прибавете натрошена фета, около 150 грама.
Прибавете йогурта, чесъна, зехтина и солта. Разбъркайте и поръсете с червения пипер. Охладете и поднесете топеницата, гарнирана с препечени хлебчета.
Добър апетит!
Прибавете йогурта, чесъна, зехтина и солта. Разбъркайте и поръсете с червения пипер. Охладете и поднесете топеницата, гарнирана с препечени хлебчета.
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари