Пролетен обяд: салата с ориз и риба тон
6 Април 2014
27129
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Смесете рибата тон с ориза. Сварете граха 10 минути във вряща вода, отцедете и добавете към ориза. Чушката нарежете на малки кубчета, а маслините - на тънки кръгчета. Магданоза също нарежете ситно. Прибавете всички съставки при ориза. Смесете майонезата с лимоновия сок, солта и зехтина, след което ги добавете при ориза и разбъркайте добре.
Тази салата е подходяща за всички, които внимават за линията си. По желание може да добавите към нея и варени яйца, кисели краставички, домати, царевица или подправки на вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари