Пролетна салата с репички и яйца
19 Март 2013
18991
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2—3 връзки репички
2 яйца
1/3 краставица
1 ч.ч. кисело мляко
1/2 връзка магданоз
няколко стръка копър
няколко стръка пресен лук
1 лъжица оцет
1 лъжица олио
сол
Репичките се почистват, измиват и нарязват на колелца. Краставицата също. Яйцата се сваряват и нарязват на малки парченца. Магданозът и копърът се наситняват и добавят към салатата. Нарязва се и пресният лук и също се добавя в салатата. Накрая се овкусява с подправките и се залива с киселото мляко. Всичко се обърква добре.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари