Пролетно минестроне
6 Май 2014
11353
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сложете нарязания лук, чесъна, морковите, консервираните домати, консервирания боб и зеленчуковия бульон в голяма тенджера. Варете на слаб огън 4 до 6 часа, като разбърквате на няколко пъти.
15 минути преди сервиране добавете аспержите, спанака, граха и макароните. Гответе на слаб огън още 10 до 15 минути, а след това добавете настъргания кашкавал. Овкусете със сол и черен пипер и поднесете супата топла.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари