Проста съставка прави кюфтета сочни, пухкави и няма как да не се получат

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Проста съставка прави кюфтета сочни, пухкави и няма как да не се получат
Проста съставка прави кюфтета сочни, пухкави и няма как да не се получат
1938
Проста съставка прави кюфтета сочни, пухкави и няма как да не се получат
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Отдавна е известно, че содата придава на каймата особена сочност и пухкавост.

Содата се добавя към всяка кайма в размер на: 1 чаена лъжичка сода на 1 кг кайма.

Месете много внимателно, за да не се натрупа содата на едно място и да не развали цялата смес.

Покрийте я и оставете в хладилника за 1 час.

По-добре е да готвите кюфтета във фурната: по този начин те ще бъдат нежни, меки и по-полезни.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft