Проста съставка прави кюфтета сочни, пухкави и няма как да не се получат
16 Декември 2021
2606
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Отдавна е известно, че содата придава на каймата особена сочност и пухкавост.
Содата се добавя към всяка кайма в размер на: 1 чаена лъжичка сода на 1 кг кайма.
Месете много внимателно, за да не се натрупа содата на едно място и да не развали цялата смес.
Покрийте я и оставете в хладилника за 1 час.
По-добре е да готвите кюфтета във фурната: по този начин те ще бъдат нежни, меки и по-полезни.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари