ПРОСТО ЗАМЕНЕТЕ БРАШНОТО С ТАЗИ СЪСТАВКА: Пържената риба няма да поеме мазнина и ще бъде идеално хрупкава

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
ПРОСТО ЗАМЕНЕТЕ БРАШНОТО С ТАЗИ СЪСТАВКА: Пържената риба няма да поеме мазнина и ще бъде идеално хрупкава
5516
Снимков материал: pixabay.com
ПРОСТО ЗАМЕНЕТЕ БРАШНОТО С ТАЗИ СЪСТАВКА: Пържената риба няма да поеме мазнина и ще бъде идеално хрупкава

Рибката не е сложна за приготвяне и не отнема много време, но все пак има трикове, с които можете да я направите още по-добра. Колкото и да е мазна, хората най-много обичат пържена риба , а ето как да я направите идеално хрупкава и да не попива много мазнина.

Това е съставка, която ще използвате, за да замените брашното и която повечето хора имат в кухнята - нишесте.

Царевичното нишесте (густин) ще създаде защитно покритие около рибата, правейки я хрупкава и неспособна да абсорбира твърде много мазнина и да я направи мазна. Можете да използвате този трик, за да изпържите всякакъв вид месо.

Продукти:

  • 800 гр. рибно филе
  • 200 гр.
царевично нишесте
  • 1 ч. л. чесън на прах
  • Приготвяне:

    В купа смесете нишестето, сол, черен пипер, чесън, сладък пипер и друга подправка по желание. Оваляйте хубаво рибата, изтупайте излишното нишесте и я изпържете в добре загрято олио. Важно е да има голямо количество олио, за да могат рибите да "плуват" в него.

    Отцедете изпържените рибки върху попивателна хартия.

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft