Просто разстелете кайма, по средата кашкавал или друга плънка и увийте в пергамент-Готвите за 15...
9 Април 2021
2088
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Състав:
- кайма, 600 г;
- кашкавал, 90 г;
- зелени листа спанак;
- овесени ядки, 20 г;
- мляко, 40 мл;
- сол, черен пипер, подправки, ароматни билки.
Процес на готвене:
- Загрейте млякото до горещо състояние и го изсипете върху овесените ядки. Оставете да набъбне за 10 минути.
- Подправете плънката със сол и черен пипер, подправки и пресни билки. Добавете овесени ядки, разбъркайте.
- Разделете плънката на 3 части.
- Вземаме пергамент 3 листа.
- Разстиламе част от каймта върху пергамент под формата на правоъгълник, отгоре поставяме всякаква плънка по наш вкус. Взимам варени яйца, зеленчуци, кашкавал.
Завиваме на руло и обвиваме с пергамент.
Правим три рула с месо с различни пълнежи.
Загрейте сух тиган и поставете рулата, залейте с гореща вода и покрийте с капак.
Задушете около 7 минути, обърнете и варете още 8 минути.
Такива ароматни колбаси - пълнени рула, чудесна закуска за обяд или вечеря.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари