Просто разстелете кайма, по средата кашкавал или друга плънка и увийте в пергамент-Готвите за 15 минути на тиган без мазнина

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Просто разстелете кайма, по средата кашкавал или друга плънка и увийте в пергамент-Готвите за 15 минути на тиган без мазнина
Просто разстелете кайма, по средата кашкавал или друга плънка и увийте в пергамент-Готвите за 15...
2088
Просто разстелете кайма, по средата кашкавал или друга плънка и увийте в пергамент-Готвите за 15 минути на тиган без мазнина
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Състав:

  • кайма, 600 г;
  • кашкавал, 90 г;
  • зелени листа спанак;
  • овесени ядки, 20 г;
  • мляко, 40 мл;
  • сол, черен пипер, подправки, ароматни билки.

Процес на готвене:

  • Загрейте млякото до горещо състояние и го изсипете върху овесените ядки. Оставете да набъбне за 10 минути.
  • Подправете плънката със сол и черен пипер, подправки и пресни билки. Добавете овесени ядки, разбъркайте.
  • Разделете плънката на 3 части.
  • Вземаме пергамент 3 листа.
  • Разстиламе част от каймта върху пергамент под формата на правоъгълник, отгоре поставяме всякаква плънка по наш вкус. Взимам варени яйца, зеленчуци, кашкавал.

Завиваме на руло и обвиваме с пергамент.  

Правим три рула с месо с различни пълнежи.

Загрейте сух тиган и поставете рулата, залейте с гореща вода и покрийте с капак.
Задушете около 7 минути, обърнете и варете още 8 минути.
Такива ароматни колбаси - пълнени рула, чудесна закуска за обяд или вечеря.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft