Мойте Рецепти
700 гр. готов натрошен пандишпанов блат или остатъци от блат за торта, кекс, сладкиш и пр.
2 опаковки шоколадови бисквити с плодов пълнеж
150 гр. шоколадови десертчета
50 гр. бял шоколад
2 пудинга ванилия
1 литър прясно мляко
2 пакетчета сметана с вкус на шоколад
6 супени лъжици захар
2/3 опаковка маргарин (от 250 гр.) или същото количество масло
В дълбок съд поставете начупения пандишпан, нарязаните на четвъртини бисквити, нарязаните десертчета и нарязания или начупен бял шоколад.
Сварете пудинга с млякото и захарта. След като сместа се сгъсти, добавете маргарина (маслото) и разбъркайте, докато се разтопи.
Оставете сварения пудинг малко да се охлади, след това добавете в купата с натрошения пандишпан.
С бъркане съединете сместа, а след това я разпределете в правоъгълна тава.
Разбийте сметаната съобразно инструкциите на опаковката и нанесете отгоре върху тортата.
Поръсете с настърган шоколад и я оставете в хладилник за 1 час.