Диетата на известната актриса се състои основно от риба. Основното правило е да не е пържена, пише tribune.
Красивата жена обича зеленчукови салати, овкусени с лимонов сок.
В нейният черен списък са яйца, макарони, картофи, ориз, месо и захар.
Понякога прилага и винена терапия. Този метод намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, някои видове рак и подобрява здравето на кожата. Освен това много спортува.
Друга предпочитана диета на актрисата е т.н. Светофар – трицветно разделяне на храните на групи. В червената група попадат висококалорични, но бедни на хранителни вещества – месни полуфабрикати, колбаси, тестени изделия, сладкиши, захар, сметана. Консумират се веднъж на седем дни.
Жълтите храни също са високо калорични, но богати на хранителни вещества продукти. Могат да се хапват всеки ден, но в ограничено количество и само по един продукт - червеното месо, пиле, риба, яйца, сирене, кашкавал, млечни продукти, мед, ориз, картофи, пълно зърнест хляб.
В зелената група са богати на хранителни вещества и имат малко калории - салати, плодове и зеленчуци, гъби, царевица, неподсладени плодови сокове. Могат да се консумират в неограничено количество.
Положителният ефект от такава „звездна“ диета веднага се вижда не само по лицето, но и по тялото.