Пукани люти чушки по старата рецепта на баба
3 Септември 2021
5044
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Нужни продукти:
люти чушки - 1 кг сол - 100 г захар - 200 г оцет - 1 бутилка
Начин на приготвяне:
Чушленцата се измиват и им се отрязват дръжките. Опукват се и се нареждат в малките бурканчета.
Слага се по една ч. л. сол и захар и се долива с оцет. Лютите чушлета за зимата се затварят, без да се стерилизират.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари