Пухен сладкиш без прашинка брашно - по-нежен от чийзкейк, по-пухкав от суфле!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пухен сладкиш без прашинка брашно - по-нежен от чийзкейк, по-пухкав от суфле!
Пухен сладкиш без прашинка брашно - по-нежен от чийзкейк, по-пухкав от суфле!
12303
Пухен сладкиш без прашинка брашно - по-нежен от чийзкейк, по-пухкав от суфле!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този пудинг с извара  е приятно пухкав, мек и има прекрасен вкус. Приготвянето му е много лесно, така че можете да го имате на масата, когато пожелаете! Истинско вдъхновение за тези, които държат на вкусните и полезни десерти .

Пухкав пудинг с извара

Продукти:

(За тава с размери 20 х 20 см.)

550 г извара

4 средно големи яйца

60 г меко масло

стафиди на вкус

5 с.л. пудра захар

пакет ванилова захар

2 с.л.

грис

щипка сол

Приготвяне:

В купа сложете яйцата, мекото масло, щипка сол, пудрата захар, ванилова захар, извара и грис.

смес с извара

Разбъркайте с блендер за около 4-5 минути до получаване на хомогенна маса.

крем с извара

След това разбъркайте още 10 минути .

Изплакнете обилно стафидите и ги подсушете с хартиени кърпи. Може и да ги накиснете в топла вода от предната вечер, след което хубаво да ги отцедите

Добавете стафидите към изварата и разбъркайте.

извара със стафиди

Намажете формата за печене и изсипете в нея равномерно сместа.

Тръснете съда за печене внимателно върху масата няколко пъти и пъхнете във фурната.

суфле във форма

Загрейте фурната предварително до 170°C и печете около 70 - 75 минути на средна скара.

пухкав пудинг с извара

Оставете да изстине, нарежете и сервирайте.

нарязано суфле

Пожелаваме ви добър апетит!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft