Пълнен солен венец
21 Ноември 2015
9578
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
От съставките за тестото омесете средно меко тесто и го оставете да втаса.
След това го разточете на правоъгълна кора.
В едната половина на кората нанесете настърганата тиквичка, парчетата моцарела и куркумата.
Другата част от кората разрежете на вертикални ленти.
Увийте кората на руло, започвайки от частта, където е плънката.
Навитото руло поставете във форма за кекс с дупка (предварително назамнена), намажете с разбит жълтък и поръсете със сусам и ленено семе.
Печете на 200 градуса около 25-30 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари