Пълнен хляб - да ти потекат лигите!
15 Май 2015
119080
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете хляба на филии от край до край по дължина и ширина, без да прерязвате докрай. Във всеки процеп сложете по малко от нарязания салам, нарязаните сирена. Тайната на този хляб е в кашкавала - старайте се да го сложите във всеки процеп. Разтопете пакетчето краве масло и го смесете с пасираните скилидки чесън. Залейте с маслото равномерно хляба, така че да попадне във всеки разрез. Отдолу оформете легълце от алуминиево фолио - по този начин ако изтичат мазнина и чесън, те попадат в долната коричка на хляба и така тя става много ароматна и хрупкава. Накрая поръсете обилно със сусам. Печете във фурна на 180 градуса около 10 минути! Бързо, лесно, вкусно! Добър апетит!
Автор
Свилен Гаврилов, Свищов
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари