Пълнена гъска с кисело зеле
15 Ноември 2012
38429
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 гъска
3 чаши ситно нарязано кисело зеле
1 чаша бульон (от дреболиите)
черен пипер
сол
цели листа от кисело зеле
Задушете зелето в ситно нарязана мазнина от гъската, като от време на време наливате по малко от бульона. Като омекне зелето, подправете го с черен пипер и напълнете осолената гъска. Зашийте отвора с бял конец, обвийте гъската с листа от зеле и печете в умерена фурна. Поднесете месото, нарязано на порции, с гарнитура от киселото зеле и филийки пресен хляб!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари