Пълнена панирана шунка
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
10 Април 2014
87498
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете кашкавала на 8 продълговати парчета. Вземете парче кашкавал и го сложете върху едно парче шунка, краищата на шунката прегънете 1 сантиметър навътре, след което навийте шунката около кашкавала подобно на палачинки. Повторете процедурата с останалите продукти. В чиния сложете брашното, в друга - разбитите яйца, в трета - галетата. Рулцата от шунка първо оваляйте в брашното, след това - в яйцето и накрая - в галетата. Изпържете ги в горещо олио, докато се зачервят. Сервирайте със сос тартар.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари