Пълнена франзела
22 Декември 2011
32546
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 бр. франзела
3 бр. кренвирши или 300 г пушено месо
100 г майонеза
100 г настърган кашкавал
3-4 бр. кисели краставички
магданоз
нарязани на ситно маслини
Франзелата се срязва от долната част надлъжно да се разтвори, без да се разрязва до края. Леко се издълбава или притиска. От нарязаното на парченца месо, майонезата, настъргания кашкавал, краставичките, нарязаните маслини и магданоза се прави паста, с която се пълнят половинките. Франзелата се притиска силно до първоначалният и вид и се завива във фолио. Оставя се да се стегне за 1-2 часа в хладилник. При сервиране се реже на филийки. Всяка филийка може да се украси.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари