Пълнена франзела с рибен пастет
3 Януари 2012
10585
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Франзелата се разрязва по дължина и се издълбава. Вътрешността се натрошава в дълбока купа. Към нея се прибавя настърганият лук и останалите продукти, и всичко се разбива с миксер. Пълнят се двете половинки на франзелата и се съединяват. Оставя се в хладилника да се стегне. Поднася се нарязана на филийки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари