(всички продукти са приблизителни - може да импровизирате с вида им на вкус)
20-25 средни гъби печурки
1 чаша настърган Пармезан
1/2 чаша настъргано сирене Чедър
1 с.л. фино нарязан пресен магданоз
3 с.л. ситно нарязан домат
3 ситно нарязани скилидки чесън
3/4 чаша прясно сирене на малки бучки (извара)
1/8 ч.л. сол
Отрежете дръжките на гъбите, измийте и подсушете добре. Смесете всички останали съставки в малка купа и объркайте добре. С малка лъжичка напълнете вдлъбнатината на всяка гъба с микса от сирена и поставете върху намазнена тавичка.
Забележка: По желание може да сложите гъбите върху фолио (някои сирена се разтичат върху тавата и правят почистването й трудно).
Изпечете на 190 градуса за 20 минути, докато сиренето леко покафенее. Поднесете гъбите веднага!