Пълнени домати с месо и ориз
5 Юни 2012
16801
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Задушете ситно нарязания лук в мазнината и 2 лъжици вода. Прибавете месото и продължете задушаването, докато водата се изпари напълно и остане само мазнина. Дръпнете от огъня, и прибавете ориза, сварен предварително с 2 кафени чаши вода, нарязания магданоз, сол, черен пипер, яйцето и разбъркайте добре. Отрежете капачетата на доматите, издълбайте ги и ги напълнете с подготвената смес. Захлупете капачетата, наредете доматите в намазана тава и ги покрийте с алуминиево фолио. Печете 10-15 мин в предварително загрята фурна. Поръсете с настъргания кашкавал и запечете още малко.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари