Пълнени калмари със сирена
22 Декември 2011
37473
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
6-7 бр. калмари - туби
400 г кашкавал
400 г краве сирене
олио
сол, черен пипер, червен пипер
Измийте калмарите и ги сложете във вряща подсолена вода за 10 минути. Изчакайте да изстинат. Нарежете сиренето и кашкавала на филийки. Напълнете калмарите със сиренето и кашкавала. Затворете ги със клечки за зъби като ги прободете. Намажете ги с олио, поръсете ги с червен пипер, черен пипер и сол. Намажете тавичка с олио и сложете калмарите в нея. Печете на 200 С до златисто.
Поднасят се със свежа салата от рукула и чери доматчета.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари