4 големи картофа
4 супени лъжици царевица от консерва
4 супени лъжици боб от консерва
25 г краве масло
1 супена лъжица сметана
25 г настърган кашкавал
1 червена чушка
1 зелена чушка
сос Табаско
черен пипер
сол
Сипваме на дъното на тавичката сол, слагаме върху нея
картофите (заедно с кожичката) и ги оставяме да се изпекат във фурната при температура 200 градуса за 35 минути. Изваждаме ги, отрязваме горната част и ги издълбаваме с лъжичка. Смачкваме вътрешната част с вилица. Прибавяме маслото, сметаната, настъргания кашкавал, сварените царевица и боб, нарязаните на дребни парченца чушки, табаското, сол, черен пипер и разбъркваме добре. Напълваме картофите, наръсваме отгоре още малко настърган кашкавал и по желание с още сос и ги връщаме във фурната. Печем още 15 минути при 180 градуса.