Пълнени кифлички с варено яйце
22 Август 2013
8237
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Замесете тесто от водата, солта, содата и брашното. Сварете яйцата (едно оставете за намазване) и ги нарежете на кубчета. Задушете леко нарязания на дребно лук и настърганите моркови, след което ги смесете с нарязаните яйца и подправките. Разточетете тестото с дебелина около 1/2 см. С чаша изрежете от него кръгчета и сложете върху всяко част от плънката. Намажете краищата с останалото рабито яйце и ги слепете като ги прегънете на две под формата на полумесец. Изпечете ги в умерене фурна до зачервяване или изпържете в сгорещено олио.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари