Пълнени лазаня-рулца

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Паста
Пълнени лазаня-рулца
Пълнени лазаня-рулца
admin
Добавена от: admin
11109
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 опаковка кори за лазаня – предварително сварени „ал денте”
За плънката:
1 яйце
1/3 чаша сирене Рикота
1/4 чаша хлебни трохи
1 ч.л. чесън на прах
1/4 чаша настъргана моцарела
1 опаковка замразен нарязан спанак (размразен и отцеден)
сол, черен пипер и италиански микс от подправки на вкус
Освен това:
сос Маринара или друг сос по желание
 

Смесете в купа всички продукти за плънката (без сирената). Разстелете сварените кори върху работния плот и сложете по 3 с.л. от плънката върху всяка кора. Завийте ги на стегнати рулца и подредете плътно в намазнена тавичка. Покрийте всяко рулце с малко сос и настъргани сирена. Готовите рулца изпечете за около 35-40 минути в загрята на 180 градуса фурна (за да запазят формата си, може да ги поставите в гнездата на формата за мъфини, предварително намазнени). Охладете 10-тина минути, преди да ги поднесете.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft