Пълнени милинки с домат и сирене
8 Август 2013
18749
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Брашното, солта и маята се смесват. Прибавят се ¼ л вода и 2 с.л. олио и се меси, докато тестото спре да лепне. Оставя се да втаса покрито на топло около 30 минути. Сиренето се разрязва на 20 кубчета.
Втасалото тесто се премесва отново и се разделя на 20 топки. Всяка топка се сплесква, напълва се с 1 кубче сирене и 1 доматче и се овалва във формата на малко топче.
Останалото олио се смесва със сусама в голяма форма за пудинг, топчетата се овалват в сусама и се нареждат плътно едно до друго. Слагат се в студената фурна, температурата се настройва на 180 С (не се препоръчва печене с вентилатор) и се пекат до златисто около 40 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари