Пълнени рибени филенца
20 Май 2013
9131
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Филето се оформя на шницели, които леко се начукват. Поръсват се със сол, черен пипер и лимонов сок. Лукът, гъбите, ореховите ядки и магданозът (ситно нарязан) се задушават в маслото. Прибавят се доматите и сместа се овкусява. Задушената и леко охладена смес се разпределя върху филетата, които се завиват внимателно на руло и се забождат с държен или метален шиш (може и с клечки за зъби), намазват се със олио и се пекат на скара или силна фурна. Малко преди да са готови, филенцата се поръсват с настърган кашкавал или сирене моцарела и се допичат до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари