Пълнени свински джобове
22 Декември 2011
13511
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
С остър нож се прави разрез (като джоб) на пържолите. Поръсват се със сол, черен пипер и кимион и се оставят в хладилник за 30 минути. През това време се смесват ориза, граха, нарязаните яйца, нарязаните моркови, нарязаната шунка и магданоза. С тази смес се пълнят пържолите и се забождат с клечки за зъби, за да не излезе плънката. Слагат се в намазнена тава и се пекат в загрята фурна на 220 С. Щом започнат да се запичат се слагат обелените скилидки чесън и бялото вино. По време на печенето пържолите се поливат със соса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари