Пълнени телешки шницели
11 Май 2012
18547
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Начукваме телешките шницели и посоляваме. Върху половината на всеки шницел поставяме парченце шунка и парченце сирене с дебелина 1 см, с втората половина покриваме плънката, така че краищата да се долепят, след което ги начукваме с дървено чукче. Овалваме шницелите в брашно и пържим в олио в продължение на 15-20 минути. Към края прибавяме масло и разреждаме с бульон. Поднасяме с варени картофи или с пържени картофи и зеленчукова салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари