Пълнени телешки шницели

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пълнени телешки шницели
Пълнени телешки шницели
admin
Добавена от: admin
18547
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 телешки шницела
100 г шунка
120 г твърдо сирене
брашно
2 лъжици олио
20 г масло
100 г месен бульон
сол

Начукваме телешките шницели и посоляваме. Върху половината на всеки шницел поставяме парченце шунка и парченце сирене с дебелина 1 см, с втората половина покриваме плънката, така че краищата да се долепят, след което ги начукваме с дървено чукче. Овалваме шницелите в брашно и пържим в олио в продължение на 15-20 минути. Към края прибавяме масло и разреждаме с бульон. Поднасяме с варени картофи или с пържени картофи и зеленчукова салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft